Corona


Onze winkels zijn helaas gesloten, maar onze dienstverlening gaat door

Update 5 februari 2020

De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Ook op afstand zijn we u graag van dienst en geven wij u graag professioneel advies over de aankoop van uw keuken. Wij blijven gewoon bereikbaar via telefoon en via mail. Uiteraard hopen wij u na 2 maart weer te mogen ontvangen in onze winkels.

Afspraken in de winkel 

Heeft u een afspraak met één van onze adviseurs in de winkel? Dan nemen we contact met u op om de afspraak telefonisch of per video te laten plaatsvinden. Uiteraard is het is ook mogelijk om uw afspraak opnieuw in te plannen na 2 maart.

Afspraak na inmeten

Heeft u een afspraak in de winkel naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de winkel contact met u opnemen om de details telefonisch te bespreken.

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 08:30 -12:30 uur

Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen U zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage 

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden. 

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen fijne feestdagen en een goede gezondheid. 

Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,
Dennis Mandemakers

Commercieel directeur Keukendump

Terug
Sluiten