Disclaimer

DISCLAIMER STATEMENT

De site www.keukendump.nl wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid beheerd. Het is toch nog mogelijk dat informatie op de site verouderd of niet juist is. Afbeeldingen en kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. Aan de juistheid van deze informatie kunnen geen enkele rechten worden ontleend. Een bezoek aan deze website en/of het downloaden van informatie van deze website, doet geen enkele rechtsverhouding met KeukenDump ontstaan.

Het gebruik van deze website blijft geheel voor eigen risico van de bezoeker van deze website. Kopiƫren, downloaden of gebruiken van intellectuele eigendommen en logo's van KeukenDump voor bedrijfsdoeleinden zijn uitdrukkelijk verboden, zonder dat men vooraf schriftelijke toestemming van Keukendump heeft verkregen. Het auteursrecht/copyright op deze website ligt bij Keukendump of bij derden welke met toestemming dit (beeld) materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Keukendump.

Deze website kan links bevatten die niet van Keukendump zijn. Keukendump is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

E-mail
Indien u een E-mail bericht van KeukenDump ten onrechte heeft ontvangen, neem dan s.v.p. contact met ons op via info@keukendump.nl.

Aan berichten via E-mail inclusief de bijlagen kunnen geen rechten ontleend worden, tenzij schriftelijk anders wordt overeengekomen. KeukenDump aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in E-mail berichten. Meer informatie over KeukenDump vindt u hier.

Terug
Sluiten